Foredrag

VILD MED HUND fås også som et humoristisk og hundehyggeligt foredrag med flere forskellige vinkler. Forfatteren læser op fra bogen, fortæller om hundens nye status i familien, og hvad vi mennesker kan lære af hunden. Vi  skal også lytte til gode hundehits – fra Vuffelivvov til Himmelhunden. Måske synger vi selv en af dem. Foredraget kan bestilles med eller uden demonstrationshund.

Forlaget Rosinante & Co skriver i deres foredragskatalog:
Forholdet mellem hund og menneske.
Hvad er det for et særligt makkerskab, der opstår mellem hunden og dens ejer? Hvorfor er så mange VILD MED HUND – og hvad er det egentlig hunden giver sine mennesker?

Forfatteren fortæller om sit eget hundeliv med delehunden Theo og præsenterer godbidder fra bogens interviews med hundeejere som Nikoline Werdelin, Sebastian Dorset og Klaus Lyngaard. Et foredrag der får enhver hundeejer til at nikke og logre.  Heidi Vesterberg deler også tanker om hundeejerens ansvar og pligt til at vise hensyn.

Må man tage hunde med sig ind i himlen?
Med udgangspunkt i Tedy Edelmanns gamle sang,  prøver forfatteren at finde svaret på spørgsmålet: Må man tage hunde med sig ind i himlen? Forfatteren fortæller om menneskets forhold til hunde og sit arbejde med bogen Vild med hund. Heidi Vesterberg fortæller om sit eget hundeliv med delehunden Theo, og hvad hun har lært af den. Hun præsenterer også godbidder fra bogens interviews med andre hundeejere. Et humoristisk og hundehyggeligt foredrag til kirker. 

Hunden er menneskets bedste coach.
Om hvad vi kan lære af hunden som personlig guide eller vejleder for det moderne menneske. Forskning viser, at hundeejere lever sundere end andre. En hund sørger for at vi får motion, griner mere, og kontakten med hunden gør os mindre stressede og bringer os ind i nuet og naturen.

Hunden i kunsten, litteraturen og musikken.
Heidi Vesterberg fortæller om firbenede filmstjerner i Hollywood og hunde som statussymbol i portrætmalerier. Vi skal høre musikklip med de største hundehits, høre om berømte hunde og se eksempler på kunstnere, der gennem tiden har brugt hunden som motiv.

 

Heidi Vesterberg (f. 1968) er journalist og forfatter. Hun har gennem 10 år arbejdet selvstændigt med PR, kommunikation og journalistik for blandt andet Politiken, Alt for Damerne og magasinet Psykologi. Hun er også forfatter til tre andre bøger, bl.a. interviewbogen Hvordan jeg kom gennem stress (2014) og er nu aktuel med en charmerende bog om livet som glad hundeejer, Vild med hund.

Om bogen:
Et hjem uden hund er bare et hus, lyder et gammelt ordsprog. Det kan de fleste hundeejere nikke genkendende til. Men hvad er det for en særlig relation, der opstår mellem hund og ejer? Heidi Vesterberg fortæller i denne bog om sine egne oplevelser som hundeejer for Theo, som hun deler med en anden familie. Derudover møder hun andre – kendte og ukendte – hundeejere, der fortæller, hvordan hunde beriger deres liv.

For mere information eller booking: www.vesterberg.dk

 

Comments are closed.